CAMERA HIPERBARA-TERAPIA CU OXIGEN HIPERBAR

In colaborare cu HELVETIC Brasov , punem in functiune un echipament nou. De acum Terapia cu oxigen hiperbar (HBOT) se efectueaza si in Centrul Rafael!

TERAPIA HIPERBARA
Ce este Terapia hiperbara?

Terapia cu oxigen hiperbar constă în administrarea unor concentrații mari de O2 (peste 21%), intr-un un mediu în care presiunea atmosferică este mai mare decât în mod normal. Această terapie are loc în interiorul unor camere hiperbare, care sunt special concepute pentru a rezista la presiune atmosferică ridicată și pentru a furniza pacientului un tratament adecvat prin intermediul unei surse de O2 externe.

Oxigenul foarte concentrat împreună cu o presiune atmosferica peste cea normala (camera hiperbară) au ca rezultat o creștere a presiunii parțiale de O2 la nivel alveolar (schimbul de gaz cu sânge are loc în alveole), generând o difuzie mai mare de O2 în sânge și aprovizionarea țesuturilor cu doze mari de O2 (hiperoxie) Această doză mare de O2 este diluata în plasmă, crescand în mod semnificativ cantitatea de O2 care este în mod normal transportata in principal de hemoglobina. O2 diluat în plasmă este ușor de accesat de către celule.

Baza fizico-chimica a terapiei se bazează în principal pe două legi fizice care descriu comportamentul gazului. Pe de o parte, Legea lui Dalton arată că, la o temperatură constantă, presiunea totală a unui amestec gazos este egala cu suma presiunilor parțiale (Pp) ale fiecarui gaz în parte. Cu alte cuvinte, fiecare gaz exercită o presiune proporțională cu fracțiunea sa în volumul total al amestecului. Prin urmare, atunci când se utilizează aproximativ 100% O2 la presiune de 1.4 ATA , se obține PpO2 ridicată, de cateva ori ori mai mare decât în condiții normale (aerul normal respirat : 21% O2, 1.0ATA).

Pe de altă parte, Legea lui Henry afirmă că gazele sunt dizolvate în lichide atunci când sunt supuse la presiuni: ceea ce înseamnă că la administrarea de O2 într-un mediu presurizat, acesta se dizolvă și se distribuie în plasmă ca și alte fluide care vin în contact cu gazul.

Ce afecțiuni sunt tratate într-o cameră hiperbară

Inițial, camerele hiperbare au fost construite pentru tratarea afecțiunilor scufundătorilor, precum boala de decompresie sau embolia gazoasă, determinată de pătrunderea intravasculară de gaz (aer, dioxid de carbon, oxigen, bule de azot). Acesta este tratamentul utilizat și astăzi în cazul respectivelor afecțiuni, presupunând reducerea bulelor gazoase din artere sau vene, sub acțiunea presiunii crescute și a fluxului suplimentar de oxigen. După eliminarea bulelor, presiunea este redusă treptat la cea atmosferică.

Actualmente, terapia cu oxigen hiperbaric este utilizată pentru o serie întreagă de afecțiuni, precum:

 • anemie severă;abces cerebral;
 • intoxicația cu monoxid de carbon;
 • boli infecțioase (gangrenă gazoasă, tetanos, septicemie, dermatite, osteomielită refractară);
 • arsuri;
 • maladii cardiovasculare (arterită cronică, ischemie traumatică, perturbări ale circulației cerebrale, defecte coronariene acute, prevenirea infarctului miocardic);
 • boli inflamatorii cronice și alergice: astm bronșic, bronșite cronice, eczeme, alergii cronice, neurodermatite, psoriazis;
 • boli inflamatorii cronice hepatice: hepatite, ciroze, pancreatite cronice;
 • boli neurodegenerative: Parkinson, Alzheimer, scleroză multiplă ca terapie complementară folosită cu scopul de a limita evoluția acestora;
 • accidente de scufundare, boala de decompresie, embolie gazoasă;
 • embolii pulmonare;
 • răni greu vindecabile, cum ar fi ulcerul diabetic al piciorului;
 • transplanturi de piele și organe
 • leziuni post-radiații;
 • pierderea bruscă a auzului sau vederii, din cauze neurologice;
 • recuperare post AVC;
 • terapie complementară antitumorală și antimetastatică;
 • ca terapie adjuvantă în procedurile anti-îmbătrânire, dat fiind că oxigenarea celulară suplimentară  crește producția de elastină, încetinind astfel procesul de îmbătrânire.

TERAPIA HIPERBARA IN ACCIDENTUL VASCULAR

Studiile au demonstrat că oxigenoterapia hiperbarică mobilizează celulele stem din măduva osoasă în circulația sistemică.Tratamentul cu oxigen hiperbaric a fost propus de mult timp ca măsură de intervenție în vederea ameliorării hipoxiei de la nivelul țesutului cerebral indusă de accidentul vascular ischemic. Accidentul vascular cerebral ischemic determină imediat reducerea fluxului sanguin cerebral regional, precum și deficit în alimentarea țesutului cerebral cu oxigen. În comparație cu țesuturile din alte organe, țesutul cerebral este cel mai vulnerabil la hipoxie deoarece are o apărare antioxidantă redusă. Studiile au demonstrat că terapia cu oxigen hiperbaric poate spori presiunea parțială arterială a oxigenului, poate crește concentrația de oxigen transportată, poate stabiliza bariera hemato-encefalică, reduce presiunea intracraniană și diminua edemul cerebral.

În timpul ședinței cu oxigen hiperbaric, presiunea aerului din incintă atinge o valoare de două, până la trei ori, mai mare decât cea normală. Această creștere a presiunii va determina o senzație temporară de înfundare a urechilor, similară cu cea resimțită în timpul zborului cu avionul sau la altitudini ridicate. Această senzație poate fi diminuată prin căscat sau înghițit.Pentru cele mai multe din afecțiuni, o ședință de terapie durează aproximativ două ore.După terapia cu oxigen hiperbaric pacientul se poate resimți o ușoare stare de oboseală sau de foame.

Pentru ca efectele terapiei cu oxigen să se instaleze, cel mai probabil pacientul va urma două sau mai multe sesiuni de tratament. Numărul sesiunilor depinde de afecțiunea medicală a pacientului. În cazul anumitor condiții, precum intoxicația cu monoxid de carbon, sunt necesare trei sesiuni de tratament. Alte afecțiuni, precum rănile greu vindecabile au nevoie de 10 – 20 sesiuni de tratament. În cazul afecțiunilor neurologice, pentru o refacere parțială/totală, sunt necesare între 20 și 40 de ședințe consecutive, 1-2 pe zi, 5-6 zile pe săptămână, în funcție de starea fiecărui pacient.

Pentru mai multe informatii accesati acest link.

Oxigenoterapie hiperbară pentru sport

Oxigenarea hiperbară ajută sportivii profesioniști și amatori să fie pregătiți pentru orice competiție. În cazul aplicațiilor menite sa crească randamentul sportivilor este foarte importantă alegerea perioadei optime pentru efectuarea oxigenării hiperbare. O astfel de procedura echivalează cu o alergare de cca. 20 de kilometri. Timpul optim între terminarea oxigenării hiperbare și competiție este de aproximativ 10 zile.

Cel mai adesea sportivii ignora accidentele minore provocându-și probleme de sănătate iremediabile. Din aceste motive, cei mai multi sportivi au ales terapia cu Oxigen Hiperbar pentru o recuperare rapidă, fără sechele, cât și tratamente de întreținere pentru îmbunatățirea condiției fizice. Oxigenarea hiperbară permite o creștere masiva a cantității de oxigen transportata într-un țesut, ceea ce în condiții normale duce la creșterea densității capilarelor (asa-numitul proces de angioneogeneză). O rețea de capilare densa permite o oxigenare crescută a aparatului locomotor, ducând la creșterea performanțelor și a rezistenței la efort a sportivilor.

Oxigenoterapia hiperbară ajuta sportivii sa revină rapid în joc!

Cele mai multe accidente presupun întinderi, luxații , care conduc la acumularea de lichid în țesutul conjunctiv .
Aceasta reacție naturala a organismului comprimă vasele de sânge și restricționează fluxul vital al oxigenului care duce plasma și celulele roșii către locul leziunii. În acest fel, țesuturile care înconjoară locul leziunii nu mai primesc oxigen, ceea ce împiedică vindecarea .

Oxigenarea hiperbară saturează plasma și hemoglobina cu oxigen. Celulele roșii devin mai maleabile și își măresc capacitatea de a penetra vasele obstruate . Oxigenul poate ajunge la locul respectiv astfel încât celulele sa se poată vindeca , iar organismul să se poată apară. Timpul de recuperare este redus semnificativ. Mediul presurizat al camerei favorizează retragerea edemului și creste presiunea sângelui în zonele afectate.

Novak Djokovic recomandă public utilizarea Oxigenoterapiei Hiperbară pentru recuperare și performanță sportivă.

Oxigenoterapia hiperbară mărește rezistența și elimină oboseala

Îmbunătățește funcțiile creierului, mărind abilitatea atletului de a lua decizii în fracțiuni de secundă

Oxigenul este esențial tuturor atleților pentru că facilitează producerea glicogenului, una din principale surse de energie a mușchilor. În timpul antrenamentului, molecula de glucoza, se divide în 2 molecule de acid piruvic. Una din molecule, intra în celule musculare, unde, în combinație cu oxigenul, produce adenozina trifosfata (ATP – Adenosine TriPhosphate) – sursa energiei mușchilor. Când nu este suficient oxigen pentru a crea ATP, acidul piruvic se transformă în acid lactic, care se dizolva în sânge și este eliminat treptat. Însă, în timpul antrenamentelor intense, acesta este colectat în mușchi, cauzând oboseala.

Oxigernarea hiperbară saturează organismul cu oxigen, dându-i oxigenul necesar în producerea ATP pentru energie și elimina acidul lactic, ce cauzează oboseala. Nivelul ridicat de oxigen, ajuta atleții sa-și mărească performantele și sa se recupereze mai rapid în urma exercițiilor.

contraindicatii

Terapia cu oxigen hiperbaric este considerată o formă de tratament sigură, cu complicații rare. Efectele secundare, dacă apar, sunt, în general, ușoare în cazul în care durata tratamentului nu depășește două ore, iar presiunea din interiorul camerei este mai mică de 3 ATA.

Barotraumă. Principalul efect secundar raportat în cazul aplicării tratamentului cu oxigen hiperbar este barotrauma. Această afecțiune este caracterizată de disconfort sau durere resimțite atunci când apare o diferență între valoarea presiunii de cele două părți ale membranei timpanului. Disconfortul sau durerea sunt similare cu cele resimțite în momentul decolării avionului. Până în prezent, nici un tratament hiperbaric nu a cauzat rupturi ale membranei timpanului.

Toxicitatea oxigenului. Expunerea la concentrații ridicate de oxigen, pentru perioade lungi de timp, determină hiperoxie la nivelul sistemului nervos central și respirator. Parametrii utilizați în cadrul terapiei HBOT sunt în limite clinice ce asigură evitarea apariției unor astfel de complicații.

Convulsii. Pacienții care sunt sensibili la creșterea concentrației oxigenului sau care au un nivelul scăzut de zahăr din sânge pot fi mai susceptibili și unui risc de convulsii. Observațiile clinice arată că șansele apariției unui astfel de eveniment sunt de 1 la fiecare 10.000 de tratamente HBOT, iar crizele nu au produs efecte pe termen lung.

Modificări ale vederii. Unii pacienți au raportat o schimbare a vederii cauzată de presiuni la nivelul corneei. Acest fenomen apare numai în timpul ședințelor prelungite de tratament și se inversează odată cu încheierea tratamentului.

În cazul anumitor afecțiuni, este necesară o evaluare și mai atentă a pacientului anterior începerii terapiei hiperbarice:

 • Pneumotorax, în afara cazurilor în care acesta este tratat cu ajutorul unei valve Heimlich.
 • Claustrafobie.
 • Sinuzită sau infecții acute ale tractului respirator superior.
 • Emfizem, ce poate fi tratat, de obicei, prin expunere la presiune atmosferică scăzută.
 • Febră.
 • Istoric de complicații la nivelul aparutului auditiv.
 • Pneumotorax spontan sau intervenții chirurgicale la nivelul toracelui.
 • Afecțiuni caracterizate de episoade de convulsii.

Copiii diagnosticați cu paralizie cerebrală suferă convulsii în timpul terapiei cu oxigen hiperbaric la aproximativ aceeași rată ca și populația generală expusă acestei forme de terapie (în jur de 1 la 10.000). Chiar dacă aceste convulsiile sunt un simptom frecvent în cazul afecțiunii, majoritatea copiilor diagnosticați cu paralizie cerebrală și care au fost tratați cu HBOT au arătat o scădere, în timp, a activității convulsive.

Tratamentul de tip HBOT nu este recomandat pacienților care au suferit recent traumatisme sau intervenții chirurgicale la nivelul urechii.

Montgomery, D., Goldberg, J., Amar, M. and Lacroix, V., 1999. Effects of hyperbaric oxygen therapy on children with spastic diplegic cerebral palsy: a pilot project. Undersea & hyperbaric medicine, 26(4), p.235.
Collet, J.P., Vanasse, M., Marois, P., Amar, M., Goldberg, J., Lambert, J., Lassonde, M., Hardy, P., Fortin, J., Tremblay, S.D. and Montgomery, D., 2001. Hyperbaric oxygen for children with cerebral palsy: a randomised multicentre trial. The Lancet, 357(9256), pp.582-586.

Recuperare Medicala Brasov - Servicii Centrul Rafael

Centrul de recuperare medicala Brasov este dotat cu cele mai noi aparate pentru tratamentele de specialitate. Oferim servicii de inalta calitate si profesionalism prin intermediul medicilor si terapeutilor ce au o vasta experienta profesionala in domeniu, personalul fiind atent selectat si instruit pentru a raspunde celor mai exigente cereri.
Kinetoterapie- Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

Kinetoterapie

Inainte de a se intreprinde un program de recuperare medicala, trebuie, mai ales in cazurile complexe sa se stabileasca un bilant complet, o evaluare completa a posibilitatilor fizice a pacientului si sa se asigure ca bolnavul este capabil sa beneficieze de activitatea fizica
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

Fizioterapie

Curentul electric se defineste ca miscare a particulelor incarcate electric, iar mediul in care se produce aceasta miscare constituie un conductor electric.
Organismul uman, datorita componentelor sale, intra in categoria conductorilor de gradul II. I
Masaj Relaxare - Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

Masaj

Folosirea tehnicilor de masaj indeparteaza tensiunile generate de puterea mintii, producand astfel detensionari ale musculaturii ce pot conduce la eliberarea emotiilor reprimate , la indepartarea starii de anxietate sau depresie, toate acestea ducand la inducerea unei stari mentale pozitive.
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

TERAPIA CU AUTOPLASMA

Terapia PRP cunoscuta ca „Terapia Vampir” este o solutie moderna de regenerare a tesuturilor prin recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sangele propriu al pacientului.Procedura consta in recoltarea unei cantitati de sange...
Masaj la Birou - Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Recuperare Medicala Brasov

MASAJ LA BIROU

Timp de mai mult de două decenii, corporațiile au utilizat masajul pe scaunul de birou pentru a îmbunătăți locul de muncă. Rezultatul … productivitate sporită și angajați mai fericiți!
Durata masajului este de cca. 15 minute.
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov
Recuperare Medicala: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

MASAJ RAINDROP

Scopul terapiei Raindrop este de a stimula prin aplicarea uleiurilor fiecare organ, muschi si os al corpului la nivel celular prin sustinerea sistemului imunitar aducand corpul in echilibru structural si permitand eliberarea toxinelor din corp
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

Consultatii de specialitate

Inainte de a se intreprinde un program de recuperare medicala, trebuie, mai ales in cazurile complexe sa se stabileasca un bilant complet, o evaluare completa a posibilitatilor fizice a pacientului si sa se asigure ca bolnavul este capabil sa beneficieze de activitatea fizica
Consultatii Psihologice - Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Recuperare Medicala Brasov

Consultatii Psihologice

Evaluarea psihologică și conceptualizarea clinică a cazurilor din perspectiva modelelor clinice generale și a formei de psihoterapie practicate: evaluare psihologică cu referire la factorii psihologici implicați/relevanți pentru sănătate și boală, la copii și adulți, cu relevanță pentru individ, cuplu sau familie
Consultatii Logopedice - Centru Recuperare Rafael
Recuperare Medicala: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

Consultatii de logopedie

Evaluarea logopedica poate incepe la copii incepand cu varsta de 2 ani, iar la adultii care au suferit AVC, dupa externarea din spital, in functie de starea pacientului. In functie de psihodiagnosticul copilului , interventia poate fi de scurta sau lunga durata, cu sedinte mai rare sau mai dese.

MASAJ FOHOW - Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Banda kinesiologica Centru RecuperareMedicala Rafael-Brasov

Masaj Fohow

Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.

Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov
Terapia Trigger Points CentruRecuperareMedicalaRafael

Trigger Points

Aproximativ 85 % din cauzele durerii clinice sunt de origine musculară. Terapia Trigger Points este cea mai eficientă modalitate de tratament care se axează pe tratarea punctelor dureroase, cunoscute ca Puncte Trigger.
Punctele Trigger sunt puncte discrete, focale, hiperiritabile cu localizare tipică în mușchii scheletici.
Consultatii Logopedice - Centru Recuperare Rafael
Recuperare Medicala: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov

Terapia Miofasciala

Este o forma de terapie manuala care are scop corectarea unor tensiuni fasciale si musculare. Aceste tehnici au ca origine osteopatia, de unde sunt imprumutate si introduse in sala de kinetoterapie, cu scopul de a completa recuperarea pacientului si de a mari optiunile de abordare a patologiilor intalnite.Terapia miofasciala nu necesita foarte multa miscare din partea pacientului
TERAPIA MANUALA - Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Banda kinesiologica Centru RecuperareMedicala Rafael-Brasov

Terapia Manuala

Terapia manuala se efectueaza prin aplicarea unei forte manuale, determinate cu precizie si in mod specific la nivelul articulatiilor, tesuturilor conjunctive sau asupra muschilor scheletici. Terapia manuala are drept scop imbunatatirea mobilitatii zonelor restrictionate prin 3 etape: manipularea, mobilizarea,masajul
TEHNICA ARTICULARA - Centrul Rafael de recuperare medicala Brasov
Terapia Trigger Points CentruRecuperareMedicalaRafael

Tehnica Articulara

Terapia articulara este un tip de terapie manuala care are ca scop tratarea limitarilor de miscare dureroase sau nedureroase cauzate de probleme articulare sau dislocari articulare (minore).
Este o metoda de tratament nedureroasa, extrem de eficienta si ofera rezultare rapide atunci cand este aplicata corect.
Consultatii Logopedice - Centru Recuperare Rafael
Terapia Schroth CentruRecuperareMedicalaRafael-Brasov

Terapia Schroth

Terapia Schroth este abordarea terapeutică tridimensională a scoliozei, care a fost concepută de Katharina Schroth la începutul anilor 1900.
Prin creativitate, gândire metodică și prin muncă, Schroth a încercat să-și îndrepte scolioza, punând accent foarte mare pe respirație și contracție musculară.
Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj | Centrul Rafael Brasov
Banda kinesiologica Centru RecuperareMedicala Rafael-Brasov

Benzile Kinesiologice

Banda kinesiologica este este o panglica subtire din bumbac, elastica, ce se intinde cu usurinta, care are un adeziv hipoalergenic. Benzile kinesiologice sunt aproape identice cu pielea umana, atat in ceea ce priveste grosimea, cat si elasticitatea.
Centru Rafael Terapia Vacuum Intermitent Sport
Centru Rafael Terapia Vacuum Intermitent Sport

TERAPIA CU VACUUM INTERMITENT

Medicina din spatiu, aici pe Pamant! Terapia cu Vacuum Intermitent prin Vacumed/Vacusport are ca scop prevenirea si tratamentul problemelor de circulatie sanguina periferica, fiind in acelasi timp si un valoros instrument terapeutic de recuperare.

Terapia Dry Needling - Recuperare Medicala brasov, Cerntrul Rafael
Terapia Dry Needling Brasov - Recuperare Medicala brasov, Cerntrul Rafael

TERAPIA DRY NEEDLING

Dry Needling trateaza durerea și disfuncția, cauzată de probleme musculare, fasciale, ligamentare, dureri de cap și unele probleme neurologice.Este un tratament medical ce utilizează ace foarte subțiri fără nicio substanță medicamentoasă

Desmotec recuperare reabilitare medicala Brasov
Desmotec recuperare reabilitare medicala Brasov

Desmotec

DESMOTEC este un sistem iso-inerțial pentru antrenament profesional, medicina sportiva, recuperare medicala și fitness. Este potrivit pentru reeducarea pre- și post-vătămare pe diferite tipuri si niveluri de exercitii, deoarece este modular și adaptabil.
Terapia Shockwave-CentruDeRecuperareMedicala-Brasov-CentrulRafael
Desmotec recuperare reabilitare medicala Brasov

TERAPIA SHOCKWAVE

Terapia Shockwave reprezintă o soluție neinvazivă pentru durerea musculoscheletală cronică. Terapia cu unde de șoc extracorporale este utilizată frecvent în fizioterapie, ortopedie și medicina sportivă. Dispozitivul BTL Shockwave este cel mai puternic și mai compact sistem cu unde de șoc de pe piață.
masa elongatii - Elongația coloanei vertebrale
masa elongatii

MASA ELONGATII

Masa de ELONGAȚII- BTL-6000 Traction a fost concepută pentru a asigura decompresia, tracțiunea și mobilizarea țesutului scheletic și muscular prin intermediul unor forțe de tracțiune terapeutice și, în consecință, prin separarea articulară și elongarea țesuturilor moi.
Reumatologia - Centru Recuperare medicala Rafael Brasov
Reumatologia - Centru Recuperare medicala Rafael Brasov

Reumatologia

Reumatologia este o specialitate complexa care trateaza mai mult de 200 de boli, iar ”reumatismul este denumirea comuna pentru foarte multe tipuri de dureri articulare, generate de multiple cauze” pornind de la citatul lul Heberden.

TERAPIA DE RECUPERARE PASIVA CP MOTION BRASOV
Reumatologia - Centru Recuperare medicala Rafael Brasov

Recuperare Pasiva CP

CP MOTION destinat pentru exercitii de recuperare pasiva, controlate digital, permite o miscare corecta si continua a membrului pacientului, se pot executa exercitii de mobilizare genunchi, sold si glezna cu viteza reglabila in timpul flexarii...

Terapia hiperbara Centru de recuperare medicala Brasov
Terapia hiperbara Centru de recuperare medicala Brasov

Terapia Hiperbara

Terapia cu oxigen hiperbar constă în administrarea unor concentrații mari de O2 (peste 21%), intr-un un mediu în care presiunea atmosferică este mai mare decât în mod normal.Această terapie are loc în interiorul unor camere hiperbare.

Recuperare Medicala Brasov: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj

Sanatatea Ta Incepe Aici

Programari flexibile si ingrijire urgenta

Sau sunati la — 0368 406 414

Sanatatea Ta Este Misiunea Noastra

0368 406 414

office@centrulrafael.ro

Str. Tudor Arghezi 4, Brasov

0
  0
  Cosul Tau
  Coșul tău este golÎntoarceți-vă la Magazin
   Calculeaza Transportul