Politică de livrare a Serviciilor

Pentru oaspeții noi care trebuie să completeze formularul de sănătate/consimțământul la centru, planificați să sosiți cu cel puțin 15 minute înainte de ora de începere.

Oaspeții care sunt deja în sistem ar trebui să plănuiască să sosească cu cel puțin 5 minute înainte pentru toate întâlnirile recurente, pentru a se asigura că vor fi efectuate la timp.

Prima sesiune poate necesita un proces de primire puțin mai lung, așa că clienții noi vă rugăm să împărtășiți cât mai multe informații posibil pe formularul dvs. de sănătate, precum și orice solicitări speciale, aprecieri/dislikes etc. pentru a accelera primul serviciu.

Clienții care sosesc cu întârziere vor fi în continuare taxați pentru întreaga sesiune rezervată și sesiunea se va încheia prompt la ora programată.

Clienții trebuie să anuleze sesiunile cu un preaviz de 24 de ore sau să plătească taxa de anulare întârziată de 45 Lei, programările anulate în termen de 3 ore inainte de ora programata vor fi taxate cu costul integral al sesiunii.

0
    0
    Cosul Tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la Magazin
      Calculeaza Transportul