Politică de Retur/anulare

Plată: Este necesar să existe un card de credit valabil pentru a rezerva o programare la studioul nostru. Îl putem folosi și pentru plata contactless la sfârșitul masajului. De asemenea, acceptăm numerar ca formă de plată valabilă după masaj.
Anulări: Vă puteți anula programarea online, atâta timp cât este cu mai mult de 24 de ore înainte de programare. Dacă nu vă simțiți bine sau trebuie să vă anulați masajul în acea perioadă, vă rugăm să sunați la 0368 406 414.

Puteți formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa office@centrulrafael.ro

Informatii Anulari
Operatiunile platite prin card nu trebuie sa faca obiectul unei returnari partiale sau totale printr-un alt mijloc de plata. In cazul anularii comenzii sau returnarii acesteia de catre cumparator, evomag.ro trebuie sa foloseasca functionalitatile puse la dispozitie de solutia software pentru anularea operatiuniilor. […] S.C. Centrul Rafael S.R.L. se obliga sa respecte pe toata durata de valabilitate a prezentului contract toate instructiunile, procedurile de procesare si normele tehnice de securitate transmise de Banca pe parcursul configurarii site-ului sau ulterior, comunicate direct sau prin intermediul Procesatorului.

Sumele achitate prin modalitatea de plata online, prin card bancar, vor fi blocate automat pe contul clientului, de catre procesatorul de plati, si directionate automat catre contul bancar al S.C. Centrul Rafael S.R.L., in termen de aproximativ 72 de ore. Tinem sa atragem atentia ca acest proces se face automat, fara interventia vreunui angajat al S.C. Centrul Rafael S.R.L.. Confirmarea comenzii se va efectua dupa verificarea si confirmarea incasarii. In situatia in care comenzile nu pot fi onorate, returul banilor se va face intr-un termen de maxim 5 zile lucratoare de la comunicarea catre client.

In situatia returnarii/deblocarii sumelor achitate online (la cererea clientului sau din cauza incapacitatii de a livra produsele), va rugam sa luati legatura cu banca emitenta a cardului deoarece in functie de protocolul pe care dumneavoastra l-ati semnat si incheiat cu banca, desi un reprezentant S.C. Centrul Rafael S.R.L. solicita returnarea sumei, banca poate debloca valoarea intr-un termen de pana la 30 zile.

0
    0
    Cosul Tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la Magazin
      Calculeaza Transportul