Termeni de utilizare

1.  ELEMENTE DEFINITORII
Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de servicii de către  S.C. Centrul Rafael S.R.L. cu sediul social în Brasov, str. Turnului nr.5 –T67., prin intermediul magazinului online www.centrulrafael.ro către cumpărător.
Astfel, următorii termeni se definesc astfel:
–  servicii : orice  serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;
– comanda : document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online www.centrulrafael.ro​;
– contract : comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).
 
 
2. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI
Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.centrulrafael.ro , cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).
O comandă este compusă din următoarele:
– servicii regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;
– mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
– specificațiile cumpărătorului.
 
Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului.  Etapele complete sunt următoarele:
– înregistrarea unei comenzi:  se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
– preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea Contact (programul Departamentului de Vânzări);
– incheierea contractului reprezintand momentul emiterii facturi fiscale pe suport durabil
programarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de către agentul de vânzări și de către cumpărător.
VOUCHERE
 • Centrul Rafael poate acorda vouchere de reducere, respectiv cupoane de reducere unor clienți raportat la numărul de comenzi plasate, vechimea în calitate de client, eventuale evaluari ale site-ului si produselor prin comentarii plasate pe site etc.
 • Voucherele se vor aplica în cazul vânzării anumitor produse la un moment dat, în funcție de ofertele prezentate pe site.
 • Voucherul de reducere poate fi acordat sub forma unei sume fixe sau sub forma unui procent din pret și poate avea o durată limitată de valabilitate.
 • Reducerea acordată prin voucher se aplica la preturile practicate pe site sau in conditiile stabilite pentru diferite campanii.
 • Pentru a fi livrate codurile de voucher dintr-o comanda este necesara confirmarea acesteia.
 • Orice comanda care contine mai mult de 10 coduri de voucher necesita confirmare in prealabil. În lipsa confirmarii comanda va fi anulata automat.
 • Voucherul poate fi utilizat numai pentru comenzi plasate online pe site-ul www.centrulrafael.ro și numai pentru anumite servicii care sunt semnalate pe site sau la plasarea unei comenzi.
 • Comanda minima pentru un cod de voucher este de 45 lei. Orice comanda de vouchere mai mica de 45 lei va fi anulata.

Un client poate beneficia de un voucher de reducere o singură dată pentru fiecare comandă plasată.

Orice încercare de a utiliza/a aplica în mod repetititv un voucher în cadrul unei comenzi sau utilizarea/aplicarea efectivă în mod repetitiv a unui voucher de reducere în cadrul unei comenzi constituie încercarea de a frauda sistemul de comenzi online al vânzătorului și comanda poate fi anulată de către Centrul Rafael.

Astfel, un voucher de reducere poate fi utilizat/aplicat o singura data in cadrul unei comenzi.

Cardul cadou nu poate fi utilizat in vederea achizitonarii unui alt card cadou, indiferent de valoarea acestuia.

 
Serviciile aflate în oferta magazinului online www.centrulrafael.ro se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al Departamentului de Vânzări. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.
 
 
3. PREȚUL 
Prețurile produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore până la 5 zile zile. Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.
 
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit („pret derizoriu”, art. 1665 alin. 2 Noul Cod Civil), inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
 
 
4. PLATA SERVICIILOR

Plata serviciilor se poate face numerar (la punctul de lucru ), Card Bancar (prin POS sau online).

Sumele achitate prin modalitatea de plata online, prin card bancar, vor fi blocate automat pe contul clientului, de catre procesatorul de plati, si directionate automat catre contul bancar al S.C. Centrul Rafael S.R.L., in termen de aproximativ 72 de ore. Tinem sa atragem atentia ca acest proces se face automat, fara interventia vreunui angajat al S.C. Centrul Rafael S.R.L.. Confirmarea comenzii se va efectua dupa verificarea si confirmarea incasarii. In situatia in care comenzile nu pot fi onorate, returul banilor se va face intr-un termen de maxim 5 zile lucratoare de la comunicarea catre client.

Taxa interchange
 
Pentru clientii ce achita cu un card business/professional/corporate sau emise in tari din afara Romaniei, se va aplica, suplimentar, o taxa interchange in valoare de 2% din suma comenzii. Taxa este instituita de catre Visa si Mastercard si perceputa conform algoritmului creat de acestia. Puteti afla mai multe detalii pe site-urile oficiale Visa si Mastercard.
Intrucat dorim sa va oferim preturi competitive, va oferim solutia de a achita cu ordin de plata sau numerar, caz in care nu se va percepe aceasta taxa. In cazul in care optati pentru plata online unul din aceste tipuri de carduri (business.professional/corporate sau emis de catre o banca din afara Romaniei), taxa interchange va fi adaugata in comenzile plasate. In situatia in care, taxa nu va fi perceputa automat, la plasarea comenzii, centrulrafael.ro isi rezerva dreptul de a factura, ulterior, acesta taxa. Daca nu doriti sa achitati aceasta taxa, va recomandam celelalte variante de plata: „OP/numerar.”

In situatia returnarii/deblocarii sumelor achitate online (la cererea clientului sau din cauza incapacitatii de a livra produsele), va rugam sa luati legatura cu banca emitenta a cardului deoarece in functie de protocolul pe care dumneavoastra l-ati semnat si incheiat cu banca, desi un reprezentant centrulrafael.ro solicita returnarea sumei, banca poate debloca valoarea intr-un termen de pana la 30 zile.

Operatiunile platite prin card nu trebuie sa faca obiectul unei returnari partiale sau totale printr-un alt mijloc de plata. In cazul anularii comenzii sau returnarii acesteia de catre cumparator, centrulrafael.ro trebuie sa foloseasca functionalitatile puse la dispozitie de solutia software pentru anularea operatiuniilor. […] centrulrafael.ro se obliga sa respecte pe toata durata de valabilitate a prezentului contract toate instructiunile, procedurile de procesare si normele tehnice de securitate transmise de Banca pe parcursul configurarii site-ului sau ulterior, comunicate direct sau prin intermediul Procesatorului.
 
 
5. LIVRAREA SERVICIILOR

Livrarea produselor se face conform datelor menționate în această pagină: Livrare Comanda

 
 
6. DREPTURI DE AUTOR
Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate S.C. Centrul Rafael S.R.L. și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.
 
Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:
explorarea conţinutului www.centrulrafael.ro
reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.centrulrafael.ro);
persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite;
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului;
Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
O eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site se poate raporta la următoarea adresa de e-mail: office@centrulrafael.ro
 
 
7. PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal accesati pagina  Prelucrarea datelor.
 
 
8. ANULAREA PROGRAMARII
Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.
Toate detaliile despre returnare se regăsesc pe pagina dedicată:
 
 
9. FORȚA MAJORĂ
Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
 
Termenii si conditiile de comercializare a produselor pe site-ul centrulrafael.ro pot fi modificate prin consens al conducerii companiei ce administreaza site-ul. Propunerile de modificare a vor fi comunicate în prealabil tuturor membrilor conducerii.
 
Prezentul regulament a fost adoptat in sedinta AGA din data de 17 Noiembrie 2022
Termenii de utilizare consemnati in prezentul document isi produc efecte juridice începând cu data de 17 Noiembrie 2022.
Termenii de utilizare publicati pe site-ul www.centrulrafael.ro, precum si procedura de solutionare a reclamatiilor consumatorilor finali pot fi accesate oricând de către Client, consultate și printate; sunt arhivate electronic de către Centrul Rafael și fac proba raporturilor juridice dintre părţi.
Prezentul exemplar reprezintă originalul Termenilor de utilizare şi este semnat de catre Directorul General.
 
 
11. Informatii despre servicii
Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii S.C. Centrul Rafael S.R.L. in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea S.C. Centrul Rafael S.R.L. .
S.C. Centrul Rafael S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea S.C. Centrul Rafael S.R.L., a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.
S.C. Centrul Rafael S.R.L. este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.
0
  0
  Cosul Tau
  Coșul tău este golÎntoarceți-vă la Magazin
   Calculeaza Transportul